Button ramane precaut pentru Turcia

Publicat marţi, 29.04.2008 15:21 de Daniel Popescu

Jenson Button considera ca va fi dificil sa repete in Turcia performanta realizata in MP al Spaniei, cand a terminat pe locul 6.

Pilotul echipei Honda Racing a castigat duminica primele puncte pentru echipa sa din acest an, insa englezul nu se culca pe o ureche si anticipeaza ca urmatoarea cursa de la Instanbul va fi dificila.

"Cred ca in Turcia va fi ceva mai bine din punct de vedere al performantei. Dar trebuie sa comparam asta cu performanta celor care au terminat, iar daca cele doua masini ale echipelor Ferrari, McLaren si BMW nu au probleme, atunci nu prea avem pentru ce puncte sa luptam"

, a declarat Button.

Pilotul britanic spune ca ca aceasta nu este singura problema, intrucat Honda au in acest sezon rivali de temut. Button nu s-a sfiit sa nominalizeze si cativa adversari directi in lupta pentru ultimele puncte puse in joc. "Alonso si Webber sunt doi piloti impotriva carora trebuie sa luptam, si poate mai este si Trulli. In Turcia va fi mult mai dificil sa castigam puncte daca toata lumea termina cursa. Dar daca ne uitam la performantele noastre comparativ cu ale altora vom vedea ca noi suntem mai competitivi", a mai precizat Button.