Button: "Noua masina arata bine"

Publicat marţi, 29.01.2008 15:36 de Daniel Popescu

Jenson Button spune ca este incantat inaintea noului sezon de Formula 1, intrucat Honda vor sa revina dupa sezonul dezastruos din 2007.

"Asa cum stie toata lumea, 2007 a fost un an foarte dificil pentru noi. Insa intr-un fel a fost un an bun, pentru ca astfel am realizat ca trebuie sa schimbam cateva lucruri si ca mergeam intr-o directie gresita"

, a declarat Button. "Abia astept sezonul 2008. Si nu numai sezonul 2008, ci viitorul alaturi de Honda. Pentru mine cele mai importante lucruri sunt imbunatatirile de pe parcursul sezonului. Este bine sa pornesti cu o masina rezonabila, insa imbunatatirea ei este factorul cheie. Noi trebuie sa imbunatatim masina cu fiecare cursa.

Masina arata bine. Ideea din spatele ei este fantastica. Din punct de vedere al curselor, masina arata bine, insa ceea ce conteaza este ce se afla sub ea".

Button a mai precizat ca obiectivul sau final este castigarea titlului mondial, mai devreme sau mai tarziu. "Ei bine, stiti ca obiectivul meu final este sa castig campionatul mondial", a adaugat Button. "Cred ca acesta este obiectivul tuturor in Formula 1, dar pentru noi cu siguranta este posibil. Acesta este obiectivul meu personal si stiu ca este si obiectivul echipei".

  • SMIRGHEL, duminică, 10.02.2008 16:52
    mda,sunteti varza

    din pacate,