Brawn: "Noua masina are mai mult potential"

Publicat marţi, 29.01.2008 15:20 de Daniel Popescu

Seful Honda, Ross Brawn, a declarat cu ocazia lansarii noului monopost al echipei pentru 2008 ca obiectivul team-ului pe care il conduce este sa faca progrese vizibile fata de sezonul trecut.

"Ambitiile noastre sunt sa progresam. Atat timp cat vom progresa, vom fi fericiti", a declarat britanicul. "Vrem sa revenim intr-o pozitie respectabila pentru a castiga puncte. Avem un potential urias in multe privinte. Echipa a avut un sezon dificil anul trecut, insa au dat un raspuns inteligent la problemele pe care le-au avut.

Problema cu masina de anul trecut a fost ca producea foarte multe forte de apasare aerodinamica, insa intr-un mod foarte agresiv. Pentru masina din acest an ne-am concentrat sa producem o forta de apasare aerodinamica intr-un mod mai prietenos. De asemenea, am micsorat sasiul si am schimbat layout-ul masinii pentru a-i oferi mai mult potential".

Masina, care si-a facut debutul saptamana trecuta la Valencia, este predominant alba, avand pe spate inscriptionata imaginea din satelit a Pamantului. Aceasta imagine face parte din noul concept Honda "Earthdreams".