Bourdais spera sa primeasca o noua sansa

Publicat miercuri, 22.10.2008 16:18 de Daniel Popescu

Sebastien Bourdais spera sa primeasca o noua sansa la Toro Rosso pentru sezonul 2009, insa spune ca are oferte concrete pentru a reveni in America.

Bourdais a castigat de patru ori titlul in Champ Car inainte de a veni la Scuderia Toro Rosso in 2008.

Totusi, primul sau sezon in Formula 1 nu i-a adus prea multe satisfactii, iar viitorul sau in cadrul echipei este incert.

Francezul asteapta o decizie rapida din partea echipei, intrucat spune ca are cateva oferte foarte concrete de peste Ocean.

"Sefii Toro Rosso nu se grabesc sa imi decida soarta. Sunt ingrijorat de celelalte propuneri pe care le-am primit din afara F1, pentru ca in curand acestia vor avea nevoie de raspunsul meu. Va veni timpul cand va trebui sa-mi asum responsabilitatea", a declarat Bourdais pentru publicatia franceza L'Equipe.

Bourdais spera ca ultimele rezultate obtinute in F1 sa fie suficiente pentru ca Toro Rosso sa-i ofere o noua sansa pentru anul viitor. "Sper ca voi primi o noua sansa pentru ca a fost un sezon dificil. Unul dintre cele mai negre din intreaga mea cariera, fara a avea posibilitatea de a lasa o ultima impresie".