Bob Bell: “Kovalainen este un invingator”

Publicat miercuri, 05.09.2007 17:21 de Daniel Popescu

Cei doi sefi ai departamentului tehnic din cadrul echipei Renault il lauda pe Heikki Kovalainen pentru prestatiile sale din acest sezon. Astfel, sansele tanarului debutant finlandez de a ramana la echipa franceza si in 2008 sunt tot mai mari. Directorul tehnic Bob Bell sustine ca Heikki este mai puternic de la cursa la cursa.

“Cred ca pe masura ce performanta masinii s-a imbunatatit Kovalainen a fost capabil sa o exploateze si sa-si arate adevarata valoare. A fost din ce in ce mai puternic si mai increzator, este cu adevarat un invingator”, a spus Bell.

Intre timp, intrebat despre coechipierul lui Kovalainen, Giacarlo Fisichella, directorul departamentului de inginerie, Pat Symonds, a precizat: “Ei bine, este inca bun si are constant performante. La fel ca si Bob, cred ca Heikki Kovalainen face multi pasi inainte si are multa incredere de sine”, a declarat Symonds.

  • jondaniel, miercuri, 05.09.2007 17:27
    Piquet

    Pe forum este postata stirea intreaga, in care se spune de Piquet Jr ca are sanse sa fie al doilea pilot in sezonul viitor. De ce nu puneti stirea completa?