Bernie: "Australia ar putea ramane fara cursa de F1"

Publicat luni, 04.02.2008 10:58 de Daniel Popescu

Singura modalitate prin care Marele Premiu al Australiei ar putea ramane in calendarul Formulei 1 si dupa 2010 este sa organizeze cursa pe timpul noptii, a avertizat seful F1, Bernie Ecclestone.

Chiar daca Marele Premiu are un contract valabil pana in 2010, Ecclestone a marturisit ca nu are niciun interes sa-l extinda daca evenimentul se va organiza dupa acelasi format.

"La Melbourne, daca vom continua sa fim prezenti acolo, cursa va trebui sa se desfasoare noaptea. Aceasta este singura solutie", a declarat Ecclestone pentru presa de la Antipozi.

Australia gazduieste curse de Formula 1 din 1985, insa Ecclestone sustine ca din punct de vedere finaciar cursa de la Melbourne nu mai este rentabila. "Poate ca nu vrem sa fim in Australia. Costurile noastre sunt foarte ridicate in Australia si pierdem bani. Avem cateva locuri care ar dori sa organizeze Formula 1 si putem face alti oameni fericiti", a mai precizat britanicul.

  • sfera96, luni, 04.02.2008 12:20
    GUNOIULE

    "ecclestone a marturisit ca nu are niciun interes sa-l extinda daca evenimentul se va organiza dupa acelasi format."esti un gunoi ordinar ba , numai dupa bani si profit umblii , unii au uitat ce inseamna spectacolul , pacat , in ziua de azi totul devine atat de banal si plictisitor din cauza avarilor de tipul asta , si nici mosley nu e prea departe ...