Barrichello, multumit dupa testele de la Barcelona

Publicat vineri, 18.04.2008 17:06 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello este optimist inaintea MP al Spaniei dupa performantele realizatre de monopostul Honda cu noile update-uri.

Pilotul brazilian, care nu a mai terminat in puncte de la Marele Premiu al Braziliei din 2006, este multumit de update-urile aerodinamice pregatite de inginerii Honda pentru cursa din weekendul viitor.

"Am avut o saptamana foarte ocupata, dar incununata de succes", a declarat Barrichello. "Am rulat noul pachet aerodinamic pentru prima oara si sunt incurajat de performanta obtinuta. Simt o imbunatatire evidenta, chiar daca din cauza vantului mi-a fost greu sa-mi dau seama cat de mare teste aceasta. Am motive bune sa fiu optimist pentru Marel Premiu al Spaniei si sper sa putem castiga puncte acolo"

.

Pneurile slick l-au ajutat pe Barrichello sa termine miercuri pe locul 2 in testele de la Barcelona, insa brazilianul recunoaste ca acest lucru nu este foarte relevant. "Miercuri am avut o zi buna evaluand pneurile slick si am fost capabili sa imbunatatesc setarile", a adaugat el. "A fost frumos sa termin in frunte, chiar daca asta nu are o importanta prea mare cand numaijumatate dintre piloti au pilotat pe slick-uri".