Alonso, surprins de locul 2 din calificari

Publicat sâmbătă, 26.04.2008 17:01 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a martusit ca este surprins si emotionat dupa locul 2 reusit in calificarile pentru Marele Premiu al Spaniei.

Pilotul echipei Renault, Fernando Alonso, a realizat o performanta deosebita sambata, reusind sa obtina locul al doilea in calificarile pentru Marele Premiu al Spaniei, fiind depasit cu putin de Kimi Raikkonen.

"Cred ca a fost incredibil cand am trecut linia de start-sosire pentru ca am stiut ca am facut un timp bun"

, a declarat Alonso. "Stiam ca doar Raikkonen mai este in spatele meu si stiam ca in cel mai rau caz voi fi in prima linie a grilei. Nu ne asteptam in niciun caz la asta, cel putin nu in aceasta cursa, asa ca nu pot fi mai fericit decat sunt acum".

Spaniolul este convins ca Renault au facut un mare pas in fata in urma performantei realizate in Spania. "Sunt multumit de masina si, fara indoiala, am facut un mare pas inainte. La testele de la Barcelona am vazut o imbunatatire evidenta. Vom vedea ce vom putea face in cursa. Dar acest loc 2 in calificari este mai mult decat ne asteptam in acest weekend".

Alonso a caracterizat rezultat sau ca fiind unul de necrezeut. "Incredibil. Este dificil sa descriu sau sa spun ceva pentru ca echipa a facut eforturi uriase pentru a imbunatati masina".

  • petros, sâmbătă, 26.04.2008 17:41
    Comentariu de la mine

    Unde e Hamilton?????? Undeva mai in spate. Alonso se vede ca si-a pus putin masina la punct.

  • BoByTzA, sâmbătă, 26.04.2008 18:02
    @petras

    Alonso se vede ca si-a pus putin masina la punct. ...da dar inca nu a castigat cursa

  • petros, sâmbătă, 26.04.2008 18:10
    Comentariu de la mine

    Intr-adevar nu a castigat cursa dar are un avantaj moral in fata lui Hamilton la aceasta cursa.

  • aurelgales, sâmbătă, 26.04.2008 21:49
    ALONSO

    Realmente este cea mai frumoasa si placuta surpriza !! Era de asteptat ca talentul lui Alonso sa se manifeste, dar felul in care a aparut este placut surprinzator! Ma mai bucura si modestia care i-a revenit, asa-i sta bine unui campion!!

  • drstupid, sâmbătă, 26.04.2008 22:20
    regrupare

    ar fi super sa se mentina in top... ar urma sa fie pus inapoi in platinum :))