Alonso, optimist in ciuda abandonului

Publicat luni, 28.04.2008 14:20 de Daniel Popescu

Fernando Alonso sustine ca este optimist in privinta viitorului, desi a abandonat in Marele Premiu al Spaniei din cauza unor probleme la motor.

Pilotul echipei Renault a reusit sambata o sesiune de calificari excelenta, plecand din prima linie a grilei de start. Spaniolul a reusit sa tina pasul cu rivalii de la Ferrari si McLaren pana in turul 35, cand motorul sau a cedat. Totusi, Alonso se declarat incurajat de performanta monopostului Renault.

"Uneori ni se intampla noua, alteori se intampla altora", a declarat Alonso. "Din pacate asta s-a intamplat in cursa de acasa, dar totusi am o presimtire buna pentru ca cel putin ne luptam cu echipele de top, pe cand in primele trei curse nici macar nu ii vedeam".

Desi pana la prima intrare la boxe a concurat pe locul 3, Alonso sustine ca nu putea spera decat cel mult la locul 6. "Totul mergea bine, a fost asa cum ne asteptam. Podiumul era imposibil. Urma sa luptam cu Kovalainen sau Heidfeld pentru locurile 6 sau 7, asa cum ne asteptam", a adaugat dublul campion mondial. "Dar cel putin concuram alaturi de ei, ne puteam vedea si chiar ne-am atins. Suntem pe drumul cel bun si am ramas cu o impresie pozitiva. Massa s-a oprit la doua tururi dupa mine, asa ca nu am avut mult mai mult combustibil, iar calificarile de sambata au fost destul de realiste. Este pacat ca am cedat, dar am o presimtire buna".

  • reddog, luni, 28.04.2008 14:31
    Mda....

    E prima data cand incepeti sa punctati stirile la inceputul unei etape cu marele perdant al etapei anterioare,e de inteles asta,doar e Pastele...:)

  • mario_popa, luni, 28.04.2008 14:50
    wtf

    of la asta nu ma mai asteptam..... sa il punctati pozitiv ....si asa repede :)))