Alonso: "Bunica m-a fortat sa plec de la McLaren"

Publicat marţi, 18.12.2007 16:35 de Daniel Popescu

Dublul campion mondial Fernando Alonso a precizat ca bunica lui l-a presat sa plece de la McLaren Mercedes.

"Persoana care a fost cea mai ingrijorata a fost bunica mea, care mi-a spus sa plec de acolo, de la McLaren", a declarat Alonso pentru postul de radio Cadena Ser. "Am optat pentru Renault pentru ca este cea mai optimista alegere pentru 2008 cu posibilitati de a face lucruri bune"

.

Insa spaniolul a spus ca echipa franceza are multe de facut in sezonul viitor. "Anul acesta Renault a fost foarte departe si trebuie sa faca un mare pas inainte, dar totul este posibil".

Alonso si-a anuntat revenirea la Renault pe 10 decembrie. El a castigat titlul mondial cu echipa franceza in 2005 si 2006, inainte de a concura pentru McLaren in 2007, clasandu-se pe locul 3 la egalitate de puncte cu Lewis Hamilton. Alonso a plecat de la McLaren in urma unui sezon plin de tensiuni, insa a declarat ca nu este ingrijorat ca va avea parte de momente dificile alaturi de noul sau coechipier, Nelson Piquet Jr.

"Pana la urma, totul depinde de mine si nu conteaza daca coechipierul meu este mai mult sau mai putin faimos decat mine. Am incredere in Renault, in seful echipei Flavio briatore si stiu ca ei vor conduce bine echipa".

  • keyshia, marţi, 18.12.2007 20:52
    :))

    mey, bunicile astea joaca un rol foarte important in viata pilotilor de f1 ;)) vedeti exemplul bunicii lui kimi