Alonso: “A fost un weekend perfect pentru mine”

Publicat luni, 10.09.2007 10:32 de Daniel Popescu

Campionul mondial Fernando Alonso spune ca a avut un weekend perfect la Marele Premiu al Italiei dupa ce a dominat cursa de la inceput pana la sfarsit. Alonso a admis ca singurul moment de ingrijorare l-a avut la start, cand Hamilton a taiat sicana dupa ce a fost atins de monopostul lui Felipe Massa.

“Un weekend perfect pentru mine”, a declarat spaniolul. “Cateodata totul merge in directia cea buna si te simti bine. La Monza am avut intotdeauna probleme, asa ca sa castig aici pentru prima oara este ceva special. Totul a fost ok, poate doar startul nu a fost fantastic. M-am uitat in oglinda si l-am vazut pe Massa in spatele meu si pentru un moment m-am gandit ca trebuie sa ma apar in primul viraj. Am franat tarziu si in al doilea viraj l-am vazut pe Lewis pe partea stanga si am fost un pic ingrijorat ca este posibil sa ne acrosam”.

Dublul campion mondial spune ca victoria la Monza este foarte speciala. “Toate victoriile sunt speciale, dar in utimii 2-3 ani sunt multe circuite unde am castigat cel putin o data. Aici nu castigasem niciodata si am vrut sa reusesc asta; incerc sa castig cel putin o data pe toate circuitele”, a precizat spaniolul.

  • georgedaniel, luni, 10.09.2007 10:43
    bravo !

    bravo alonsoti-ai aratat clasa si valoarea,cu toate ca eu nu sunt fan mclaren,te simpatitez foarte mult pentru ceea ce faci!! felicitarile mele :) !!