Porsche Panamera Sport Turismo

4.0 Benzina Biturbo 550CP 4x4 Aut8 Turbo

Calitate / Pret

3.0

Panamera este cel mai scump model pe care-l poți găsi în segmentul său, iar faptul că dispune acum de o versiune care oferă mai mult spațiu se traduce printr-o creștere de prețuri atunci când vine vorba de versiunea Sport Turismo. 

Chiar dacă nu avem încă prețurile oficiale pentru România - vom completa această secțiune imediat după ce ele vor fi prezentate de Porsche - notăm faptul că în Germania diferența dintre aceleași versiuni de putere ale lui Panamera și Panamera Sport Turismo este de circa 3000 de euro. Ne așteptăm ca diferența să se păstreze și în cazul pieței de la noi, ceea ce înseamnă că pentru a avea în garaja un Panamera Sport Turismo în cea mai puternică versiune a sa va trebui să scoateți din buzunare și conturi în jur de 165.000 de euro. Plus opțiunile suplimentare, o listă care variază în funcție de nevoi și preferințe.

În comparație cu cele două break-uri care oferă performanțe asemănătoare, modelul Porsche se află într-o ligă proprie când vorbim de preț. Asta pentru că Audi RS6 Avant în cea mai puternică versiune a sa costă cu peste 40.000 de euro mai puțin, iar CLS Shooting Break cu 30.000 de euro mai puțin.

 

  • benzin power, vineri, 28.07.2017 11:05

    Ooo, daaaa ! Asta da motor ! Super motor, super masina ! Un vis.

  • Adrian C, vineri, 28.07.2017 11:54

    Cel mai frumos break de pe piata. Imi place interiorul maro....daca avea si coroana volanului din lemn inchis era si mai frumos. Pacat ca nu are si o versiune allroad...inalta gen V90 C.C