
Interior
Având în vedere prețul accesibil, ai putea să te aștepți ca interiorul să nu fie foarte primitor și plin de materiale tari. Însă realitatea este cu totul alta, pentru că partea superioară a bordului este realizată dintr-un material moale la atingere, în timp ce partea mediană a bordului este îmbrăcată fie în material textil, fie în piele ecologică, în funcție de nivelul de echipare.
Chiar și plasticele mai dure, cum ar fi cele din zonele inferioare ale portierelor, au o textură diferită pentru a nu părea ieftine. Așadar, ZS are un interior mai rafinat decât principalul său rival, Dacia Duster. Pe scurt, dacă vrei un interior mai elegant într-un SUV, va trebui să plătești considerabil mai mult.
Scaunele sunt confortabile, chiar și pe distanțe lungi, și vin îmbrăcate în piele sintetică, cu încălzire în standard pe versiunea de top. Spațiul pe bancheta din spate este generos pentru segmentul său, suficient pentru 2 adulți, dar nu destul pentru 3, totuși.
De asemenea, se aude un nivel sesizabil de zgomot de rulare. Poți percepe un zumzet constant la contactul dintre anvelope și suprafața drumului, iar acesta devine mai pronunțat pe măsură ce crește viteza. Se aude și ceva zgomot de vânt, mai ales la viteză de autostradă.
MG ZS Hybrid+ are un portbagaj de 443 de litri, cu destule spații de depozitare practice. Comparativ, Dacia Duster are un volum de 430 de litri, Honda HR-V are un volum mult mai mic de 304 litri, în timp ce Hyundai Kona oferă cel mai mare volum, de 460 de litri.
Intr-adevar, d-le Irimia. Cine nu are memoria istoriei, musai ca risca sa o repete, iar Dacia, cu Duster, se afla azi in aceiasi situatie in care se gasea Armata a 6-a a Wehrmacht-ului pe final de '42 la Stalingrad. Asa-i in toate razboaiele. Atunci cand nu reusesti sa-ti domini, sa-ti surprinzi decisiv inamicul, sfarsesti in a fi inconjurat si rapus de acesta. Renault Group detine arsenalul necesar pentru a-si anihila inamicii, o arma de ultima generatie ale carei caracteristici ar inclina decisiv balanta in favoarea Duster. Numai astfel, cu o strategie matura si vigoare perfect dozata la conditiile reale identificate pe campul de lupta, Dacia poate avea validarea deplina ca-i declarata victorioasa. 1.7 dCi cu 150 CP si 2.0 dCi cu 190 CP. Dacia se afla la un moment de rascruce, acela de a stabili planul optim pentru ultimul asalt. Ce-o sa aleaga Dacia ? ....In aceste momente critice ii raman doua optiuni: "Get Busy Living or Get Busy Dying"