Design

5.0


Dacă designul, să-i spunem extravagant, al lui BMW Seria 4 nu este pe gustul tău, atunci cu siguranță vei aprecia aspectul cu note clasice și elegante ale lui Mercedes-Benz CLE Coupe. Aici depinde foarte mult și de culoarea exterioară pentru care optezi.

Paleta include, printre altele, nuanțe ca Albastru Spectral (bifată în cazul mașinii de față), Gri Graphite Magno, Roșu Patagonia, Gri Alpine și Negru Obsidian.

Jantele pot avea dimensiuni de 18 sau 19 inch. Dacă vrei un CLE cu valențe sportive, din punct de vedere al aspectului, atunci poți bifa linia exterioară AMG. Cum a fost și cazul mașinii testate de noi.

Designul noului CLE respectă filozofia Sensual Purity și are multe în comun cu Clasa C sedan. Avem, totuși, faruri LED cu design unic, dar și o grilă a radiatorului cu efect 3D și cam toate siglele Mercedes-Benz pe care le-au găsit germanii.

În ceea ce privește dimensiunile, modelul german are o lungime de 4.850 de milimetri, o lățime de 1.860 milimetri, 1.428 de milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul măsoară 2.865 de milimetri (+ 25 mm față de Clasa C Coupe).

  • AutObez, marţi, 06.08.2024 12:45

    Cum naiba sa iti placa un SUV mai mult decat un COUPE elegant cu linii fluide? P.S. Mai ales ca oricum posesorii de SUV folosesc masina in oras si dpdv al sigurantei, in cazul in care lovesti un TIR, tot nu ai sanse de "izbanda".

  • ds, marţi, 06.08.2024 13:56

    Mișto mașina, dar și mai mișto numărul.