Tinuta de drum

4.5


În oraș, Mercedes-Benz CLE se conduce ușor, dar, hai să fim serioși, nu plătești 80.000 de euro pe un coupe pentru a-l sufoca în traficul bară la bară.

La drum lung, este o mașină confortabilă, mai ales dacă selectezi modul de rulare Comfort. În ciuda jantelor de 19 inch și a suspensiei sport, trecerea peste denivelări este destul de blândă cu spatele tău. Situația se schimbă puțin atunci când denivelările sunt ceva mai "ascuțite".

În modul de rulare Sport, direcția devine mai precisă, iar șasiul parcă devine mai rigid pentru a-ți permite să ataci virajele cu destulă încredere.

Nu este chiar comportamentul dinamic la care te-ai aștepta, și pe care îl primești din partea Seriei 4, dar este, probabil, compromisul la care au ajuns germanii de la Mercedes-Benz având în vedere publicul țintă al noului CLE.

  • AutObez, marţi, 06.08.2024 12:45

    Cum naiba sa iti placa un SUV mai mult decat un COUPE elegant cu linii fluide? P.S. Mai ales ca oricum posesorii de SUV folosesc masina in oras si dpdv al sigurantei, in cazul in care lovesti un TIR, tot nu ai sanse de "izbanda".

  • ds, marţi, 06.08.2024 13:56

    Mișto mașina, dar și mai mișto numărul.