BMW X1 facelift

BMW X1 xDrive25i 231 CP Aut8 4x4 M Sport

Vizibilitate

4.0

În cazul unui SUV de clasă compactă, dimensiunile exterioare nu ar trebui să pună nimănui probleme foarte mari. În cazul lui X1 facelift am apreciat dimensiunea generoasă a lunetei. De asemenea, poziția la volan este una înaltă și asigură o vizibilitate bună.

Totuși, oglinzile laterale sunt puțin subdimensionate raportat la proporțiile SUV-ului, iar montantul A îți poate da mici bătăi de cap în momentul în care ai de executat viraje strânse.

Așa cum deja ne-am obișnuit, pentru ca lucrurile să fie mult mai simple în spațiile înguste, BMW pune la dispoziția clienților atât un set de senzori de parcare, cât și o cameră video pentru mersul cu spatele capabilă să ofere imagini de o calitate bună.

  • Andrei, marţi, 08.10.2019 17:18

    L-am condus, destul de mult. Nu merita, nu este un BMW adevarat. Nu se conduce ca unul (este o tractiune fata in conditii normale), suspensia standard este foarte rigida, incomptibila cu segmentul premium, iar cea sport este ridicol de rigida. Directia nu se ridica la nivelul uneia cu tractiune spate.Masina este destul de grea si se simte in inertie si acceleratie. Sunetul produs de motor este dezamagitor, iar bordul e deja invechit. Altfel e spatios pentru ca are motor transversal si se poate configura foarte bine. Prefer oricand un Tiguan.