Siguranta

5.0

Audi Q8 e-tron nu a fost încă testat de către cei de la EuroNCAP. Fiind vorba, practic, doar de un facelift, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici. Chiar și așa, ratingul obținut de e-tron atunci când a fost testat, în 2019, e în continuare relevant. Și, așa cum vă așteptați, acesta a fost de 5 stele.

Astfel, e-tron a fost cotat cu 91% în ceea ce privește protecția pasagerilor adulți, 85% pentru copii, 71% pentru pietoni și 76% în ceea ce privește sistemele de siguranță active.

Audi Q8 e-tron vine dotat, în standard, cu airbag-uri fullsize pentru șofer și pasager, avertizare acustică pentru pietoni și bicicliști, Audi Pre-Sense, sistem de frânare automată de urgență, avertizare la părăsirea benzii de rulare, pregătire ISOFIX pentru scaunele din spate, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere și multe altele.

  • PMC, vineri, 12.05.2023 17:10

    Mno... buuuuun... Deci daca iei SUV sa te duci la Lidl si in jurul orasului, e ok Q8 ETron. La 100.000 de coco... e o afacere de vis. O sa se vanda ca pita calda. :)))