Mitsubishi L200 facelift

Mitsubishi L200 2.2 DI-D Double Cab 4WD Aut6

Interior

4.0

Odată instalat la volanul lui L200, ai o puternică senzație de familiaritate. Dacă ai condus modelul anterior sau alte modele din gama Mitsubishi, vei recunoaște imediat o serie de elemente păstrate la interiorul lui L200 de generație nouă.

Manetele pentru semnalizare și ștergătoare sunt cele specifice mărcii japoneze, butonul pentru pornirea motorului este în stânga volanului, iar planșa de bord folosește ceasuri analogice separate de un mic display color cu o grafică identică cu cea a modelului anterior.

La fel și butoanele pentru climatizarea automată sau grafica de pe ecranul central, identice cu cele pe care le-am întâlnit și pe alte modele Mitsubishi. 

Ca de obicei, într-un pick-up cu bena descoperită nu prea ai unde să pui bagaje. Dar bancheta este suficient de generoasă, spațiul din spate fiind și el la cel mai înalt nivel. Pasagerii locurilor posterioare au la dispoziție un spațiu pentru telefonul mobil și mufă de încărcare. Pentru cei care vor o benă închisă, Mitsubishi oferă ca accesoriu un hardtop care se integrează perfect în designul mașinii.

Spațiul de încărcare pentru marfă este la fel de lung ca și până acum, lungimea totală a mașinii depășind 5.3 metri. Accesul se face prin rabatarea tăbliei din spate. 

Mitsubishi a păstrat suspensia cu arcuri pe foi pe spate, ba chiar a adăugat o foaie în plus (pentru un total de șase). Japonezii spun că noul L200 nu este o mașină de lifestyle (așa cum încearcă să se reorienteze mulți dintre concurenții săi), ci un pick-up modern gândit să muncească din greu. Bena are o lungime de 1.520 mm și o lățime de 1.470 mm.

Dacă L200 lasă o senzație în urma sa, aceasta este cea de solid. Rock solid, cum spun japonezii care l-au construit. L200 e construit pentru a îndura drumuri grele, chiar și cu bena plină. Are o gardă la sol generoasă, de 205 mm, ce îi permite să treacă prin locuri dificile fără prea multă discuție.

 

  • PMC, luni, 30.09.2019 11:32

    Minunata scula! Am condus un model precedent prin locuri pe unde nu mi-as fi imaginat ca o masina poate rula. Absolut incredibila. Cine vrea sa faca offroad, asta e masina pe care as recomanda-o.

  • q, luni, 30.09.2019 17:44

    Sunteti chiar interesanti....auzi acolo ,la minusuri ,,elemente comune cu modelul anterior,,Adica?!Nu e NORMAL la un faceelift?...