Citroen C5 Tourer

2.0 Diesel Turbo (BlueHDI) 150CP Man6 Seduction

Interior

4.5

Interiorul este capitolul la care C5 Tourer îşi răsfaţă pe cât posibil clienţii. Diferenţele de performanţă şi consumul ceva mai mare în oraş sunt chestiuni care pălesc în faţa unui habitaclu care îţi urează un călduros "Bine ai venit!" imediat ce deschizi portiera. Materialele sunt prietenoase la atingere, iar pachetul Exclusive, testat şi de noi, poate duce la un orgasm tactil, generat de pielea cu cusături contrastante ce îmbracă bordul şi feţele uşilor. Totul este căptuşit cu grijă şi atenţie la detalii.

Iluminarea caldă a instrumentelor de bord, ecranul navigaţiei încastrat perfect în planşa de bord şi elementele cromate din abundenţă vor trezi invidia "jucătorilor" din segmentul premium.

Spaţiul interior este generos însă lipsesc spaţiile de depozitare uzuale. La capitolul confort trebuie să amintim de scaunele extrem de odihnitoare pe trasee lungi şi solicitante.

Din păcate, C5 Tourer plăteşte tribut atunci când vine vorba de portbagaj. Deşi acesta este suficient de încăpător pentru patru pasageri, o familie şi ale sale acareturi poate avea nevoie de mai mult de 533 de litri.

  • dan_grc, marţi, 19.07.2011 14:19

    Arata f bine, atat exterior cat si interior, e printre cele mai frumoase din clasa, pe primul loc fiind Volvo, dupa parerea mea

  • Serd, marţi, 19.07.2011 14:34
    OK!

    Atat testul cat si masina sunt destul de ok,cam scumpa cei drept,dar e o aparirie deosebita! Super bun si fotograful care realizeaza niste foto de exceptie,un MARE minus la atentia pt. detalii,cum naiba sa faci poze unui motor murdar???? Ori nu mai faci deloc,ori plimbi si tu o carpa pe el,macar asa de fatada,sau dai unui pusti 10 lei sa il faca,chiar nu va inteleg!

  • CM, marţi, 19.07.2011 15:31
    Bravo

    Kand vine vorba d nutati in industria auto cred k sunteti p primu loc la noi in tzara :) cel putin parerea mea pt k eu intru prima data p situ vostru deci bafta in continuare k sunteti buni. ;)

  • GsmWorld, marţi, 19.07.2011 16:01
    Poza cu motorul murdar

    Poza cu motorul murdar e de-a dreptul penibila. Masina imi place, mi se pare destul de reusita, astept sa iasa si DS5

  • ax, marţi, 19.07.2011 18:29
    C5

    Din fericire o masina frumoasa si care nu atrage sute de cumparatori pt ca e "franceza" si pentru ca e si scumpa. (masa mare cumpara franceze ieftine) As spune un model destul de exclusivist prin prisma cumparatorului roman de passaturi si etc... Da, pt un break are portbagaj mic in comparatie cu ceilalti, dar felul in care arata, liniile... compenseaza orice. La tinuta de drum as fi dat maximul posibil. La confortul pe care il are acest C5... nu se compara cu nimic altceva. Iar sistemul nu mai este de mult pneumatic, aici o mica "urecheala" pt autori. La tehnologie, din nou as fi punctat si suspensia hydractive 3+ O masina reusita, cu motor f bun, tinuta de drum super confort, asta e parerea mea.

  • Luchin, marţi, 19.07.2011 20:00

    La momentul actual ,in care doresc achizitionarea unui break clasamentul meu este acesta : Insignia , C5, Accord , Mazda 6,Avensis. Sper ca in maxim 2 saptamani sa ma decid ce alegere voi face.Din ce am vazut in acest test la un pret de 35.000 (maxim cat imi permit) Citroenul ofera multe ,dar parca tot la Insignia imi zboara gandul,cu pachetul OPC line 2 arata superb si ea. Asiaticele urmeaza a fi testate pentru a ma putea pronunta. Oircum sunt toate niste masina deosebite.

  • masina deosebite, marţi, 19.07.2011 22:04
    Combi

    Pana in 35 mii euro iti poti lua Super Combi DSG 170cp 4x4 , cu tot ce se poate pe el, asta daca iti place masina, si ca spatiu este peste toate concurentele

  • superb combi, marţi, 19.07.2011 22:05
    skoda superb combi

    asta vroiam sa zic

  • Luchin, miercuri, 20.07.2011 01:54

    Multumesc frumos, dar in afara de Audi ,nu ma atarage nimic de la VAG in acest segment (bine Audi e mai sus ). Tot asa pana in 35 de mii am gasit insignia 4x4 .Superb-ul break,ca si Mondeo nu arata tocmai bine in varianta break.Oricum multumesc pentru intentie.

  • unckle, miercuri, 20.07.2011 09:46

    daca asta iti ofera un "orgasm tactil" ... un S65 ce draq iti mai ofera ? ... glumesc si eu, evident :) .. consuma cam mult .. chiar si cu automata aia "mai putin eficienta"... mi se pare cam mult 11% in oras.... cumva masina testata este una de "test" de la reprezentanta si i s-a facut rodajul numai cu "blana la rece" de 10 ori pe zi?

  • sandman, joi, 21.07.2011 12:16
    c5

    cam mult 4,1 pentru un citroen "...mai ales atunci când ai nevoie de ceva care să te împingă mai repede în acea depăşire pe care ai calculat-o greşit." - ce ati vrut sa spuneti aici? ca o depasire nu se calculeaza gresit, altfel esti mort.

  • ion, sâmbătă, 28.04.2012 09:11
    mircea

    O masina decenta si destul de deosebita de ,,surorile din clasa ei. Dar pt unii nu exista decat audi si vw ,este clar ca tine de gust si la acest cap. noi romanii nu stam prea bine.Din pacate!