Audi RS Q3 facelift

2.5 TFSI 340CP 4x4 Aut

Interior

4.5

Interiorul noului RS Q3 este o versiune picantă a celui pe care-l prezintă în faţa clienţilor faceliftul modelului german. Şi, aşa cum ne-am obişnuit deja în ultimii ani la Audi, modificările la nivelul habitaclului sunt minore, pentru că nemţii pun accent mai mare pe schimbări şi upgrade-uri tehnice decât pe schimbarea inutilă a unor subansamble interioare.

Până la un punct, cei de la Audi au dreptate să facă asta. Q3 este unul dintre SUV-urile din clasa sa care reuşeşte să se ridice fără probleme la nivelul de calitate al claselor superioare. Nu ai ce să reproşezi la nivel de materiale, iar feeling-ul pe care-l ai la volanul lui Q3 este unul excelent, pentru că modelul se simte ca un soi de versiune cross a lui A3. Pentru cei care aşteptau însă ceva mai mult decât atât, noul Q3 facelift plusează cu lumini interioare LED în standard, cu un plafon panoramic din sticlă aflat în lista de opţionale, cu un sistem audio Bose de ultimă generaţie şi cu un panou redesenat pentru protecţia superioară a portbagajului.

În cazul versiunii sportive RS, noul Q3 facelift vine în plus cu scaune sport cu sigla RS embosată, cu un volan absolut delicios acoperit cu piele perforată şi cu un portbagaj de 460 de litri, o valoare foarte bună în raport cu concurenţa.

  • initialState, miercuri, 26.11.2014 12:01

    referitor la introducere... motoarele cu ardere interna consuma si aer, mult aer...

  • boldfrank, miercuri, 26.11.2014 14:01

    Exista preturi pt GLA45 AMG pe site la Mercedes, am vazut si o masina inmatriculata in Bucuresti, si a avut si Importatorul o masina pentru presa care a aparut in doar citeva publicatii....

  • Iulian, miercuri, 26.11.2014 14:31

    Astept sa vad si test cu GLA AMG. Pana atunci, din ce inteleg e cam cel mai bun suv compact de pe piata. Cam scump totusi.

  • redalert, miercuri, 26.11.2014 15:52

    Nu înţeleg dacă sunt diferenţe estetice faţă de Q3 normal. Măcar o ţeavă în plus să-i fi pus la eşapament sau o culoare dedicată . Totuşi cred că este de două ori mai scump ca Subaru Forester WRX la aceleaşi dotări. În rest are superperformanţe bune de ofticat pe oricine.

  • edi80, joi, 27.11.2014 15:20

    e ca si pun ai pune un motor de ferrari pe un tractor!! total neadegvat! q3 nu e o masina de viteza cu multi cai putere...in rest no comment!

  • MDA, vineri, 28.11.2014 22:20

    60 de k de euro si 340 de cai si totusi din spate pare o versiune 2.0 tdi de 110 cai cu tipsul ala penibil intr o singura parte. Macar puteau incerca ceva chiar de hot hatch si sa l puna pe mijloc ca la focus st. Nu inteleg de ce nu are evacuare dubla , arata jalnic asa ii strica mult din sportivitate la nivel de design si interiorul este extrem de spartan pentru o asemenea suma, parca e inspirat de la renault fluence. pacat

  • vabis, duminică, 30.11.2014 15:40

    Arata ca dracu din fata.Mult mai calumea versiunea pre-facelift.Iar spatele trebuia stilizat mai mult.Insa e prima masina la care îmi plac butoanele "de aragaz" pt reglarea climei.Audi chiar face interioare, nu gluma