VW vor produce in Indonezia

Publicat luni, 30.07.2007 15:37 de Robert Gherghe

Germanii vor sa construiasca o fabrica in Indonezia pentru a produce un model mini.

Se pare ca lupta marilor producatori auto din Europa se muta pe pamant asiatic. Dupa ce Renault a anuntat ca intentioneaza sa deschida o fabrica de furgonete in Indonezia , aflam ca si rivalii de la Volkswagen vor acest lucru.

Grupul german Volkswagen intentioneaza sa construiasca anul viitor o fabrica de asamblare in Indonezia, pentru producerea unui model de dimensiuni mic. Anuntul a fost facut de un oficial guvernamental indonezian.

Viitoarea fabrica va asambla un model ale carui motorizari nu vor depasi capacitatea de 1.5 litri, conform unor informatii inca neoficiale. 

  • unu, marţi, 31.07.2007 15:36
    Vreau si eu

    De ce nu au cei de la VW si un motor diesel mai mic de 1.9, sa faca si ei un motor de 1.5 sau 1.6 cum au Renault respectiv Peugeot. Motorul de 1.4 e o prostie, fiind facut dintr-un motor mai mare care a fost castrat depaseste capacitatea de 1400 cc si platesc taxe ca si pt unul de 1600. Nici la performante nu e prea grozav, un motor in 4 cilindrii de aceeasi capacitate are performante mai bune la oricare dintre concurenti.