VW Scirocco nu se intoarce in SUA

Publicat miercuri, 21.11.2007 12:55 de Robert Gherghe

Oficialii VW au anuntat ca iconicul model Scirocco nu va fi lansat si pe piata din Statele Unite.

Zvonurile conform carora viitorul model Volkswagen Scirocco nu va fi lansat in SUA s-au adeverit. In primavara acestui an presedintele executiv al VW America, Adrian Hallmark, a declarat intr-un interviu ca nu doreste sa aduca Scirocco in SUA pentru ca ar canibaliza vanzarile la Golf GTI.

In urma acestor discutii un purtator de cuvant VW a spus ca Martin Winterkorn, CEO VW, este celo care va decide in final soarta viitoruluimodel in Statele Unite.

Acum, CEO-ul VW America, Stefan Jacoby, a anuntat ca VW Scirocco nu se va intoarce pe piata americana. Scirocco a fost lansat in 1974 si a fost comercializat pana in 1992.

Anul viitor celebrul model VW va fi relansat de germani, fiind dezvoltat din conceptul Iroc.

  • Eugen, miercuri, 21.11.2007 17:24
    Arata bine...

    Mie imi place. Doresc si parerea "iubitorilor" de masini Toyota... Sper sa le placa si lor.

  • Mihai, joi, 22.11.2007 13:06
    Toyota

    Adica iubitorilor de Toyota nu le plac si alte masini. Cred ca ai idei preconcepute despre niste masini de care doar ai auzit.

  • AndreiRN, joi, 29.11.2007 00:09
    Scirocco

    Imi aduc bine aminte cand am testat unul in '85 si mi-a atras ochiul dar istoria ne arata ca a fost un model cu multe probleme mecanice si dupa primi cativa ani vanzarile erau minime. Acum prea putine in stare de functionare mai exista si lumea le asociaza cu o masina problematica.