Volkswagen Beetle şi Beetle Cabrio vin alături de ediţia specială Exclusive

Publicat joi, 15.11.2012 16:52 de Bogdan Mirică

Volkswagen şi divizia sa sportivă R au gândit un pachet de personalizare pentru Beetle şi varianta sa decapotabilă. Botezat Exclusive, pachetul include elemente noi pentru interior şi exterior.

Volkswagen va lărgi gama actualului Beetle şi Beetle Cabrio cu o ediţie specială, botezată Exclusive. Gândită de divizia sportivă R a constructorului din Wolfsburg, versiunea specială are la bază echipările de serie Design şi Sport, îmbogăţite cu o serie de elemente noi.

La nivel exterior, noutatea absolută o constituie jantele de 18 inch Twister, cu suprafaţă finisată, echipate cu senzori de măsurare a presiunii din pneuri. Opţional, clienţii pot comanda şi jante ceva mai mari, de 19 inch, botezate Tornado. Ele vor fi disponibile în culorile alb şi negru.

Pentru interior, Beetle Exclusive oferă trei culori diferite pentru tapiţerie (bej Pepper, maro Amber şi negru), cu cusături contrastante de tip diamant. Personalizarea continuă cu pragurile inscripţionate Volkswagen Exclusive, cu scaunele anterioare sport, covoraşele noi cu margini colorate şi tapiţeria aplicată pe uşi, în aceeaşi culoare cu cea a scaunelor.

Versiunea specială va fi disponibilă alături de numai două motorizări, ambele pe benzină. Este vorba despre unitatea 1.2 TSI de 105 cai putere şi despre motorul cu patru cilindri, 1.4 TSI de 160 de cai putere.

via VW