Tuning pentru BMW M3 clasic

Publicat miercuri, 14.02.2007 17:15 de Bogdan Mirică

Salonul de Tuning de la Paris a fost un prilej pentru tunerii Design Dynamix sa-si prezinte ultima creatie: BMW M3 Cabrio.

La Salonul de Tuning de la Paris, tunerii de la Design Dynamix au prezentat ultima lor creatie: un BMW M3 Cabrio, editie clasica, cu un tuning extrem. Imaginea clasica a modelului s-a schimbat atat la interior cat si la exterior.

Scaunele sport cu sustinere laterala si ornamente din fibre de carbon, interiorul imbracat in piele alba, sistemul audio stereo si usile cu deschidere verticala desavarsesc cabrioleta.

Pentru a putea tine in frau puterea unei asemenea masini, tunerii au "incaltat-o" cu jante din aliaj de 20 de inch, cauciucuri 345/25 si discuri de frana de 410 milimetri.

  • jonny, joi, 15.02.2007 09:54
    CEVA CU ADEVARAT FOARTE FRUMOS

    Stiam eu ca nemtii se pricep la masini mai bine ca oricine dar se pare ca nu numai la constructii de masini, ei se pricet si la tunning la fel de bine, cred ca multi nu vor mai comenta acest articol dupa vizionare pentru ca nu cred ca vor mai avea cuvinte nici pentru a spuneeeee.......ce calumea, eu am ramas uimit de frumusetea masinii, dar singurul lucru urat este volanul pe dreapta ceea ce imi displace a masina asta. o masina de curse nu trebuie sa aibe volanul pe dreapta ca englezii nu s epricep la curse nici pe jumatate din cat s epricep nemtii.

  • andrei, joi, 15.02.2007 17:39
    da...

    super frumos realizat tuning-ul exterior ... pacat ca nu precizeaza nimic despre partea tehnica; au lasat acelasi motor serie sau i-au facut ceva modificari care sa aduca mult mai multi cai putere :))

  • Razvan, luni, 19.02.2007 14:59
    Super

    Frumos frumos,nu cred ca s-au chinuit atat cu masina si au lasat motorul neatins,daca au facut asta inseamna ca nu mai sunt nemti