Techart prezinta pachetul sau pentru Porsche 911 Turbo la Geneva

Publicat miercuri, 17.02.2010 12:48 de Sebastian Toma

Techart a dezvaluit imaginile pachetului sau pentru Porsche 911 Turbo si 911 Turbo S, pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

Tunerii de la Techart vor prezenta pachetul de modificari pentru Porsche 911 Turbo si 911 Turbo S la Salonul Auto de la Geneva. Modificarile incep cu doua pachete aerodinamice, ambele avand capacitatea de a creste forta de apasare si imbunatati cursul de aer din jurul celor doua versiuni ale lui 911 Turbo. Cele doua pachete se numeste Aerokit I si Aerokit II.

Techart ofera si o gama de jante de aliaj realizate prin forjare pentru 911 Turbo, care sunt disponibile in dimensiuni de pana la 20 de inch. Pentru a evita problemele cauzate de elementele de pe sosea montate pentru a reduce viteza masinilor in zonele cu trafic intens de pietoni. Sistemul respectiv ridica partea frontala cu 60 de milimetri in mod hidraulic, dupa care coboara la loc in momentul in care aceasta depaseste 40 km/h.

Interiorul lui Porsche 911 Turbo a primit o serie de imbunatatiri de la Techart, aici vorbin de un volan sport cu trei spite, pedale din aluminiu si posibilitatea imbracarii intregului interior in piele speciala. Cei de la Techart vor dezvalui toate elementele pachetului pe care l-au pregatit pentru 911 Turbo si 911 Turbo S in cadrul standului dedicat de la Salonul Auto de la Geneva.

Via | Autoblog