Tata Indica Vista: viitor concurent pentru Sandero?

Publicat miercuri, 27.08.2008 16:56 de Mircea Meșter

Tata a prezentat astazi Indica Vista, care daca va veni in Europa va reprezenta un concurent de top al lui Sandero.

Tata a prezentat astazi noua generatie a modelului sau in doua volume. Denumit pana acum Indica, modelul indian isi adapteaza denumirea la noua generatie si este botezat de acum Indica Vista. Diferentele nu se opresc aici, hatchback-ul indienilor gazduind o multime de modificari estetice care il fac mai atragator si ceva mai european.

Indica Vista va fi disponibila deocamdata doar in India, producatorul fiind secretos in privinta posibilitatii ca modelul sa fie comercializat sau macar prezentat la vreun salon in Europa. Pe piata de origine, Indica Vista va fi disponibila intre 5500 si 7600 de euro.

Daca motorizarea entry-level va fi una pe benzina (65 COP, cel mai interesant aspect este reprezentat de populsoarele diesel de 65 si 75 de cai, ultimul fiind nimic altceva decat o versiune a motorului Multijet de 1.3 litri dezvoltat de catre Fiat. Conform fisei tehnice, Indica Vista va beneficia de ABS, EBD si airbag pentru sofer inca din dotarea standard.

via | Es.autoblog

  • cozappz, miercuri, 27.08.2008 19:18
    S-au tampit toti!

    Nu mai ai log de astia care tot incearca sa scoata ceva sa concureze Loganul sau Sandero! Pana acum n-am vazut nimic, asa ca si asta intra la vaporware. Admin: se repeta prea des imaginea CAPTCHA!

  • io, joi, 28.08.2008 19:00
    nu e concurent

    masina asta este mult mai mica decat sandero, asa ca nu este un concurent direct