Și alții au probleme cu gropile: „Primăria Londrei a plătit 11.000 de euro pentru roata unui Ferrari 458 Italia”

Publicat miercuri, 29.03.2017 11:28 de Bogdan Mirică

Un englez a cerut compensații primăriei din Londra după ce a lovit o groapă cu supercarul său, un Ferrari 458 Italia. Mașina a fost grav avariată, iar administrația a scos din buzunar 11.000 de euro.

Primăvara, orașele românești, în special Bucureștiul, arată ca după bombardament. Gropile lăsate de iarnă și acțiunile de deszăpezire pot să-ți avarieze grav mașina dacă nu conduci cu atenție. Dacă însă ai lovit o groapă, iar janta mașinii tale a cedat, există soluții.

Cel puțin în Anglia. O dovedește un britanic, proprietar de Ferrari, care a lovit o groapă și a distrus roata supercarului. La o privire mai atentă, mecanicii care au evaluat dauna au constatat că și suspensia și airbagul suferiseră avarii.

Prin urmare, reparația mașinii nu a fost deloc ieftină: aproximativ 10.500 de euro. Iar mașina a stat în atelierul Ferrari vreme de trei luni. Nu a fost neapărat o problemă, pentru că proprietarul mai deține un Range Rover, un McLaren și un Porsche 911. Însă, potrivit acestuia, Ferrari-ul 458 Italia era mașina sa favorită.

„Era o groapă uriașă. M-ar fi putut proiecta în cineva de pe banda cealaltă și ar fi putut provoca un accident. Am fost norocos că nu m-am intersectat cu nimeni în acel moment”, a declarat proprietarul, care a decis să dea în judecată administrația.

A câștigat destul de ușor și a primit o compensație de 11.200 de euro, pe care a promis că o va dona unei organizații caritabile dedicată accidentelor. Administrația londoneză a declarat că aceasta a fost cea mai mare compensație oferită pentru avarii rezultate în urma unei gropi.

via msn

  • dan, miercuri, 29.03.2017 16:03

    primul si ultimul caz din istoria Londrei!

  • mishazaitev, joi, 30.03.2017 10:19

    Nu, nu! NOI avem probleme cu gropile! Locuitorii unui oras in care cine isi strica roata intr-o groapa este despagubit rapid, nu au probleme cu gropile.