Șeful Lamborghini: Succesorul lui Aventador va avea un design total diferit

Publicat marţi, 03.08.2021 17:06 de Alexandru Monenciu

Potrivit lui Stefan Winkelmann, șeful Lamborghini, succesorul navei amiral Aventador va avea un design total diferit. Acesta va debuta pe parcursul anului 2023.

Lamborghini a lansat noul Aventador Ultimae la începutul lunii iulie, ca o variantă specială care marchează finalul de carieră al navei amiral din Sant'Agata Bolognese. Acest lucru i-a făcut pe fanii mărcii să se întrebe despre succesorul lui Aventador, ce sistem de propulsie va avea, cum va arăta etc.

Șeful mărcii italiene a oferit, recent, câteva informații cu privire la acesta. Mai exact, Stefan Winkelmann a declarat că succesorul modelului Aventador va miza pe un design complet diferit.

"În cazul lui Ultimae vorbim despre un design care s-a născut din tradiția lui Aventador. Succesorul va fi complet diferit, la fel cum a fost trecerea de la Murcielago la Aventador," le-a spus Winkelmann celor de la Autocar.

Acest model misterios va debuta în 2023 și va avea un sistem de propulsie hibrid, format dintr-un motor V12 și o unitate electrică. Lamborghini este obligat să apeleze la această configurație pentru a putea îndeplini normele de emisii tot mai drastice.

via Autocar

  • Edikkk, marţi, 03.08.2021 19:34

    "normele de emisii tot mai drastice." Nu e că astfel de maşini au poluat pământul pe bandă rulantă :))

  • ^^^, miercuri, 04.08.2021 07:44

    i-ai uitat pe bebelusii cu gudron in plamani.