Producția lui Ineos Grenadier, oprită din cauza lipsei unei piese importante

Publicat sâmbătă, 21.09.2024 11:06 de Tiberiu Safta

Ineos a fost nevoit să oprească producția lui Grenadier din cauza lipsei unei piese importante. Această piesă este construită de unul din furnizorii mărcii, însă nu se știe exact despre care piesă este vorba și de ce nu poate fi produsă în acest moment.

Constructorul britanic de mașini de teren se vede nevoit să oprească temporar producția tuturor versiunilor lui Grenadier. Modelul de teren produs în Franța, la uzina de la Hambach, nu mai poate fi produs din cauza lipsei unei componente critice, care nu ține de Ineos. Asta pentru că piesa lipsă este produsă de unul dintre furnizorii mărcii.

Deocamdată, Ineos nu a precizat despre ce piesă este vorba și de ce furnizorul său nu poate să o producă. Marca britanică spune despre această piesă că este una din cele mai importante pentru modelul său și nu există cale de ocolire pentru a menține activă producția lui Grenadier. Singurul detaliu oferit de Ineos cu privire la furnizor este faptul că acesta „se află într-o situație de pre-insolvență.”

Conform informațiilor din presă, se pare că ar fi vorba despre Recaro. Recent, compania germană producătoare de scaune sport a dat faliment. Totuși, Recaro și-a propus să continue producția de scaune și să ducă la capăt comenzile sale chiar și în perioada de insolvență.

Nu se știe când va fi reluată producția lui Ineos Grenadier. Există chiar și posibilitatea ca aceasta să fie oprită până în 2025.

via Ineos