Prima imagine cu o nouă ediție limitată pentru Kia EV6. Va fi produsă în doar 1000 de exemplare

Publicat miercuri, 16.08.2023 12:53 de Tiberiu Safta

Kia a publicat o imagine oficială sugestivă cu o nouă ediție limitată a modelului său electric EV6. Noua ediție va fi produsă în doar 1000 de exemplare și va fi dezvăluită în această săptămână.

Kia EV6, modelul electric al constructorului sud-coreean, este pe cale să primească o ediție specială, care va fi produsă într-un număr limitat de exemplare. Cu această ocazie, Kia ne oferă prima imagine oficială și sugestivă cu noua ediție limitată, care nu a primit deocamdată un nume.

În imagine putem vedea doar partea frontală a lui EV6 cu sigla mărcii și cu o caroserie care este vopsită într-o nuanță de verde metalizat. Din informațiile neoficiale, se pare că noua ediție specială va fi bazată pe linia de echipare GT-Line. Kia EV6 este disponibil cu acumulatori de 58 de kWh, respectiv de 77 de kWh. Modelul poate fi configurat cu propulsie sau cu tracțiune integrală.

Deocamdată, Kia nu a oferit mai multe detalii despre noua ediție specială. Aceasta urmează să-și facă apariția în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California, în 18 august. Noua ediție specială va fi produsă în doar 1000 de exemplare.

via Kia