Premiu britanic pentru Goodyear

Publicat luni, 29.10.2007 15:22 de Robert Gherghe

Revista Auto Express a vazut anvelopa Goodyear HydraGrip cel mai bun produs existent pe piata.

Revista britanica Auto Express a facut publice rezultatele unui test cuprinzator pe care l-a intreprins pentru 16 marci de anvelopa.

Testul a comparat distanta de oprire, manevrabilitatea, aderenta, consumul de combustibil, nivelul zgomotului in interiorul masinii si pretul pentru a stabili campionul pietei de anvelope pentru cele mai competitive turisme de familie.

Anvelopa Goodyear HydraGrip a fost recompensata ca fiind “Cea mai buna achizitie” de pe piata anvelopelor pentru turisme de familie dupa ce a castigat cel mai mare test britanic de comparare a performantelor si sigurantei anvelopei.

Anvelopa s-a dovedit extrem de puternica in toate ariile testului, si a excelat in conditii de carosabil umed, in special in testul privind acvaplanarea in curba. Acest test a masurat cantitativ aderenta masinii in timp ce strabatea constant viraje, similare curbelor de pe drumuri lunecoase dintr-o intersectie auto. Tehnologia HydraGrip’s 3D-Bis imbunatateste performantele in conditii de umezeala pe toata durata de viata a anvelopei.