Premiera: Citroen C4 facelift debuteaza la Moscova

Publicat joi, 28.08.2008 16:34 de Bogdan Mirică

Cum era de asteptat, versiunea revizuita a modelului Citroen C4 a fost dezvaluita in premiera la Salonul de la Moscova.

Piata auto din Rusia devine tot mai tentanta pentru constructorii mondiali. Salonul Auto de la Moscova a fost o confirmare a interesului aratat de principalii producatori de automobile fata de piata auto cu cel mai mare potential de crestere.

Citroen este unul din constructorii care a acordat o foarte mare atentie evenimentului desfasurat zilele acestea in capitala Rusiei. Constructorul francez, prezinta in fata publicului rus, in premiera mondiala, noul C4 facelift, in varianta coupe si berlina.

Alaturi de noul model revizuit, la standul Citroen vor mai putea fi admirate, in premiera pentru aceasta piata, C5 si C-Crosser, noul Berlingo si noul C2. In prezent, C4 este cel mai vandut model din gama constructorului Citroen, pe piata din Rusia.

Faceliftul se simte in special in partea frontala, unde au fost restilizate blocurile optice si grila, in timp ce la interior evolutia se datoreaza in primul rand materialelor si finisajelor de o calitate superioara.

C4 poate fi echipat cu doua noi motoare dezvoltate in cooperare cu BMW Group, VTi 120 (Variable Valve Lift and Timing Injection) si THP 150 (Turbo High Pressure), mai performante, mai economice si ecologice.