Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

Publicat luni, 28.09.2020 10:22 de Paul Cosma

Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.

În februarie 2020, Polestar a publicat primele imagini și informații despre noul concept Precept, care oferă indicii cu privire la direcția de design a viitoarelor modele de serie.

Brandul de performanță desprins din Volvo a propus un Grand Tourer cu patru uși cu sistem de propulsie electric, însă producătorul a evitat să ofere detalii tehnice despre motoare, capacitatea și autonomia bateriei sau diverse sisteme de asistență.

Prezentat inițial cu “unicul scop” de a anticipa direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii, oficialii Polestar au decis să înceapă dezvoltarea unei versiuni de serie pentru conceptul Precept.

“Publicul a spus că vrea să-l vadă pe Precept pe șosele, așa că noi ne-am hotărât să îl producem,” a spus CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath.

Polestar spune că noul model va fi produs în China, într-o nouă fabrică ce urmează să fie construită în viitorul apropiat.

Via Polestar