Mitsubishi vine la New York cu prototipul lui Outlander GT

Publicat vineri, 03.04.2009 10:42 de Sebastian Toma

Mitsubishi a anuntat ca va prezenta la Salonul Auto de la New York prototipul lui Outlander GT, care prezinta o parte frontala similara cu cea a lui Lancer.

Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la New York prototipul unei noi versiuni Outlander, intitulata GT. Modelul prezentat la New York ar putea fi o versiune restilizata a lui Outlander, creata pentru a integra modelul in gama Mitsubishi, sau noul CUV al producatorului japonez.

Potrivit oficialilor Mitsubishi, noul Outlander GT va fi mai economic si mai puternic decat modelul actual . Acesta va beneficia de un propulsor MIVEC V6 de 3.0 litri, care promite putere si economie de carburant, alaturi de transmisia sa automata si sistemul de tractiune integrala denumit Super-All-Wheel-Control.

Mitsubishi a prezentat trei imagini teaser cu noul model, dintre care doar doua sunt clare. Din ce se poate observa, grila fata a lui Outlander GT este similara cu cea a modelului Lancer Evo X. Blocurile optice au un aspect similar cu cel al blocurilor optice cu care este echipat Lancer.

Via | Autoblog

  • LEE, vineri, 03.04.2009 13:51
    CP?

    cam cati CP o sa aiba? peste 250-280 ?