Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Publicat marţi, 22.11.2022 13:56 de Alexandru Monenciu

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.

Viitorul Lamborghini Huracan Sterrato nu mai este de ceva timp o mașină necunoscută, având în vedere că producătorul italian a tot publicat imagini cu prototipurile.

Știm că este vorba despre o versiune a supercar-ului gândită special pentru off-road, cu o gardă la sol înălțată, diverse ranforsări, elemente de protecție din plastic, scuturi pentru părțile vitale ale sistemului de propulsie, anvelope pentru teren accidentat și lumini auxiliare cu LED.

Până la debutul programat pentru data de 1 decembrie, Lamborghini publică acum o nouă serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato.

Dacă data trecută l-am văzut într-o nuanță mată, de această dată, mașina este portocalie, cu o grafică specială.

Sub capotă vom regăsi un motor V10 de 5.2 litri, aspirat natural. Puterea dezvoltată este încă necunoscută, dar știm cu siguranță că Huracan Sterrato este ultimul model al mărcii echipat cu o motorizare fără urmă de electrificare.

Așa cum spuneam, debutul noului Lamborghini Huracan Sterrato este programat pentru data de 1 decembrie, în cadrul Art Basel din Miami.

via Lamborghini

  • Mircea Badea, marţi, 22.11.2022 14:40

    a inebunit lupii...asta mai lipsea, lambos prin paduri....adevarul e ca la cum ne curata strainii padurile vom avea multe partii de drifturi. si pare mai jos decat un logan, nu ii pacaleste pe romani...ei stiu cum trebuie sa fie o caruta..

  • Dutz, joi, 24.11.2022 05:37

    O sa meargă asta pe macadam cum merg si SUV-urile in offroad cam niciodată, dar arată beton!!!