Ford va dezvalui la Paris noul Fiesta Van

Publicat miercuri, 10.09.2008 13:24 de Catalin Dinu

Noul minivan marca Ford are o capacitate de incarcare de 1.000 de litri si va costa 11.070 euro in Germania.

Ford va expune in premiera la Paris o versiune noua a subcompactului Fiesta. Este vorba de Ford Fiesta Van, un autovehicul utilitar de mici dimensiuni, destinat transportului comercial din orasele aglomerate.

Noul mini-van este derivat din caroseria cu trei usi a lui Ford Fiesta si are geamurile locurilor din spate inlocuite cu panouri in culoarea caroseriei. De asemenea, bancheta din spate a fost eliminata pentru a crea un spatiu de incarcare cat mai mare, care ajunge acum la 1000 de litri.

Motorizarea noului Ford Fiesta Van va fi asigurata de unitati de propulsie cu cilindree mica, atat pe benzina, cat si diesel, care vor dezvolta o putere cuprinsa intre 60 si 90 de cai, in functie de cerintele pietelor unde va fi comercializat.

Noul mini-van va costa 11.070 euro in Germania, Ford anuntand momentan pretul doar pentru aceasta piata. Pentru cei vor dori mai mult confort, din lista de optionale vor putea alege aer conditionat, radio CD cu mp3, comenzi electrice pentru geamuri, oglinzi si inchidere, proiectoare de ceata si jante din aliaj.

Via | WorldCarFans