Ferrari va accepta plăți cu criptomonede și în Europa

Publicat joi, 25.07.2024 15:14 de Tiberiu Safta

Ferrari a anunțat oficial că va introduce sistemul de plată cu criptomonede și în Europa. Acest sistem a fost introdus anul trecut pe piața din Statele Unite.

Constructorul italian de mașini exotice a anunțat oficial că va accepta plăți cu criptomonede și din partea clienților europeni. Asta pentru că Ferrari a decis să introducă acest sistem de plată la dealerii săi din Europa începând de la sfârșitul lunii iulie.

Anul trecut, Ferrari a introdus acest sistem de plată pe piața din Statele Unite ale Americii. Sistemul a fost introdus pentru a adresa nevoile clienților mărcii.

"Intrarea pe piața europeană vine după lansarea de succes a acestui sistem de plată alternativă în Statele Unite, în urmă cu mai puțin de un an, pentru a susține dealerii în adresarea nevoilor schimbătoare ale clienților săi", se arată un comunicat oficial al mărcii.

Pentru piața din Statele Unite, Ferrari se folosește de BitPay, unul dintre cele mai mari procesoare de plată cu criptomonede din lume. Pe această piață, Ferrari permite tranzacțiile în bitcoin, ether sau USDC. Deocamdată, Ferrari nu a anunțat ce procesor de plată va folosi pentru piața europeană.

via Reuters

  • alex_cu_a_mic, vineri, 26.07.2024 09:11

    Or accepta si Doghecoin? Sau alte monede facute la mishto intr-o noapte la betie? Se stie ca treaba asta su cripto e o treaba foarte serioasa si sigura si nu are nici o legatura cu spalatul banilor sau alte chestii murdare. Si Ferrari este la fel de serios cand accepta criptomonede. Doamne ce lume infantila.

  • Dutz, vineri, 26.07.2024 12:24

    Nu mai vând Alex, și cum mai toți vor să crească de la an la an… se cheamă prostituție.

  • Duoamna Romina fostă Gingașu, vineri, 26.07.2024 12:31

    Nu ne mai înfierați gratuit, am identificat o noua modalitate de a sosi in sprijinul consumatorului de Ferrari. Basta !

  • George Simion, vineri, 26.07.2024 23:19

    pt toti dealerii, ministri, securisti..sa ia toata lumea "buna"