Ediția limitată Fiat 500 Tributo Trepiuno: nuanță exterioară specială și interior bicolor

Publicat miercuri, 06.03.2024 11:38 de Alexandru Monenciu

Fiat prezintă o nouă ediție limitată pentru modelul 500. Denumită 500 Tributo Trepiuno, aceasta este un omagiu adus conceptului care a stat la baza versiunii moderne a celebrului model italian.

Generația modernă a lui Fiat 500 a debutat în 2007, dar designul modelului italian a fost inspirat de un concept prezentat cu trei ani în urmă. Este vorba despre Trepiuno, un concept lansat la Geneva, în data de 4 martie 2004.

Pentru a marca cele două decenii care au trecut de la momentul lansării conceptului Trepiuno, Fiat prezintă acum o ediție limitată pentru modelul 500. Aceasta a fost denumită 500 Tributo Trepiuno și este bazată pe versiunea 500 Hybrid.

Ediția Fiat 500 Tributo Trepiuno propune o nuanță exterioară specială, un set de jante cu finisaj lucios, accente roșii pentru stopuri și vechea siglă Fiat, cu fundal albastru.

În habitaclu regăsim o temă bicoloră. Bordul este acoperit cu schițele conceptului Trepiuno, iar scaunele față sunt brodate cu inscripția "Trepiuno XX".

Din păcate, Fiat nu a precizat în câte exemplare va fi replicată această ediție limitată. Știm doar că toate vor fi certificate și vor fi comercializate direct de departamentul Stellantis Heritage.

via Carscoops