După muncă și răsplată: angajații Stellantis vor fi plătiți cu două miliarde de euro pentru succesul din 2023

Publicat joi, 15.02.2024 17:34 de Tiberiu Safta

Angajații Stellantis vor primi o recompensă de aproape două miliarde de euro din partea conducerii grupului. Recompensa vine ca urmare a succesului comercial înregistrat în 2023.

Grupul multinațional Stellantis a anunțat că își va recompensa angajații cu o sumă extrem de generoasă datorită succesului comercial înregistrat în 2023. Astfel, mai mulți angajați ai grupului vor primi o recompensă în valoare de 1.9 miliarde de euro.

Stellantis nu a precizat câți angajați vor beneficia de această recompensă. În schimb, grupul multinațional a amintit că 95% din forța sa de muncă a fost inclusă în planul de răsplată pentru performanță în 2023.

"Într-un context extrem de solicitant și de competitiv, toți angajații Stellantis pot fi mândri de ce am reușit să construim împreună în ultimii 3 ani și doresc să le mulțumesc călduros fiecăruia dintre ei pentru acest lucru", a declarat Carlos Tavares, CEO-ul Stellantis.

"Aceste programe de împărțire a profitului și a plății variabile sunt mai mult decât o reflectare a performanțelor și realizărilor angajaților noștri, sunt o recunoaștere corectă a angajamentului lor de a reuși ca o singură echipă", a mai adăugat în încheiere Tavares.

via Stellantis

  • Dutz, vineri, 16.02.2024 15:21

    Carlos Tavares este un “prostuț” cică să împartă așa la mai mulți, și “doar” 2 miliarde. Musk încearcă să “ciupească” singurel peste 40 de miliarde. Da ce te miri, nu doar BEV-urile de la Tesla sunt o ipocrizie (cu cel mai bun nivel tehnologic)… dar tot ipocrizie ;)