Citroen lansează ediția C5 Aircross C-Series: elemente speciale pentru caroserie și accesorii îmbunătățite pentru interior

Publicat joi, 21.05.2020 16:14 de Cornel Șocariciu

Citroen C5 Aircross va fi disponibil din 1 iunie și în ediția specială C-Series. Francezii au pregătit pachetul de exterior Anodised Deep Red și o serie de îmbunătățiri pentru interior.

Citroen C5 Aircross a fost lansat la începutul anului trecut, iar în tot acest timp, SUV-ul producătorului francez a depășit 130.000 de comenzi. Mai mult decât atât, anul trecut, C5 Aircross a fost al doilea cel mai popular model din gama Citroen.

Conform oficialilor producătorului francez, începând cu 1 iunie, C5 Aircross va fi disponibil și într-o versiune specială C-Series. Pentru exterior, Citroen a pregătit pachetul Anodised Deep Red care propune elemente de culoare roșie pe anumite accesorii de caroserie (ramele prizelor de aer, elementele din cauciuc denumite Airbump, logo-urile de pe aripile laterale și barele amplasate pe plafon). Totodată, C5 Aircross va fi disponibil și cu o caroserie în două nuanțe (indiferent de culoarea caroseriei, plafonul va fi unul vopsit în Perla Nera Black).

La interior, francezii propun o planșă de bord de culoare gri, o tapițerie cusută cu ață de culoare albă și scaune care dispun de o bandă roșie în partea de sus a spătarelor.

Citroen C5 Aircross C-Series este poziționat între versiunile de echipare Feel și Shine (nivelul de echipare de top). Standard, clienții vor primi următoarele echipamente: scaune Advanced Comfort, pachetul Drive Assist cu funcții pentru monitorizarea șoferului și avertizări cu privire la o coliziune frontală, cruise control adaptiv cu funcție Stop&Go (doar pentru variantele cu transmisie automată), sistem de navigație, cameră video pentru mersul cu spatele și sistem de acces și pornire motor fără cheie .