Cel mai puternic Ferrari e acum si cabrio!

Publicat joi, 20.12.2007 16:42 de Mircea Meșter

Versiunea cabrio a lui 599 GTB Fiorano a fost creata de casa olandeza Vandenbrink, kitul putand fi comandat aftersale.

Designerul si inginerul olandez Michiel van den Brink a dezvaluit ultima creatie a casei de creatie pe care o conduce.

Logica olandezului e simpla: daca Ferrari nu a reusit pana acum sa dezvolte o versiune cabrio cu hardtop a celui mai puternic model al sau, spargem gheata si rezolvam noi acest mic "neajuns". Ei bine, casa de tuning Vandenbrink a prezentat ceea ce multi dintre fanii Calutului Cabrat asteptau. Denumita Vandenbrink GT Convertible, noua versiune a lui Ferrari 599 GTB Fiorano dispune de un acoperis dur rabatabil construit din carbon si va fi produs pentru orice detinator al modelului Ferrari.

Pe de alta parte, Vandenbrink a anuntat, cu ocazia lansarii noii sale creatii, ca va incepe sa produca versiuni limitate ale unor masini bazate pe supercar-uri de clasa ale constructorilor mondiali, cum sunt Audi R8, Spyker C8 sau Corvette Z06.

  • radu, vineri, 21.12.2007 09:12
    )(

    doamne cat de grava este masinuta asta.. continuati sa visati

  • Dacian, vineri, 21.12.2007 09:53
    Wow

    e Bestial..sint un fan Ferrari si aceasta capodopera e Superba...bravo lor

  • wrctheo, vineri, 21.12.2007 12:05
    nice car, dar..

    Poate stie Ferrari de ce nu a dezvoltat versiunea cu hard top.. Eu vad un motiv simplu, marketing. De ce? Pentru ca la anul, la nu stiu ce salon international Ferrari va dezvalui uluitorul "fly":) Al doilea motiv, pentru care POATE Ferrari nu a dezvoltat si o versiune cabrio, ar fi siguranta. Totusi supercar-ul atinge 330 km/h. Inclusiv la viteze mai mici, sub 200 km/h, masina poate, nu stiu, sa se dezechilibreze.. motive sunt.. Oare o sa auzim de "olandezul zburator"??:))