Australia: BMW lansează o nouă ediţie limitată a lui M3

Publicat joi, 23.09.2010 12:39 de Sebastian Toma

Clienţii BMW din Australia au ocazia să achiziţioneze o ediţie limitată a lui M3, care va fi oferită în doar 50 de exemplare.

BMW a anunţat că va lansa o ediţie limitată a lui M3 în Australia. Modelul va fi oferit atât în versiunea Coupe, cât şi în versiunea Sedan şi este destinat pasionaţilor BMW cărora le place să conducă într-un stil cât mai sportiv. Versiunea specială a lui M3 se va numi Pure Edition şi primeşte o serie de accesorii din gama Individual de la BMW. Modelul este oferit în standard fie într-o nuanţă de alb, fie într-o nuanţă de negru, dar clienţii pot să opteze şi pentru alte culori oferite opţional.

Tapiteria modelului este unică şi este realizată dintr-o combinaţie de textil cu piele, iar culorile acestora sunt atracit şi negru. Tetierele sunt îmbrăcate în piele Novillo şi sunt ştanţate cu sigla BMW M. Modificările la nivelul interiorului se opresc aici. În mod surpinzător, clienţii nu vor primi o plăcuţă la interior care să specifice numărul exemplarului pe care îl deţin. În cazul unor serii produse în numere mai mari, BMW şi alţi constructori echipează modelul respectiv cu o plăcuţă specială de identificare.

Elementele pe care le primeşte modelul la exterior se limitează la jante de aliaj şi alte accesorii estetice. Astfel, BMW M3 Pure Edition primeşte un set de jante din aliaj uşor de 19 inch, vopsite în nuanţa Black High Gloss şi echipate cu anvelope de performanţă. Grilele faţă sunt vopsite şi ele în nuanţa Dark Chrome, iar ornamentele pragurilor laterale şi tips-urile celor patru ţevi de evacuare sunt vopsite şi ele în aceeaşi nuanţă închisă.

Via | Carsguide 

  • unckle, joi, 23.09.2010 14:24

    deci ii da o vopsea diferita si scoate o editie speciala ? ... nu tu o modificare la motor, un cal putere in plus , nu tu o suspensie mai altfel..etc.?

  • isa, joi, 23.09.2010 14:55
    ?

    pai a N editii speciale unckle stie ce spune