Aston Martin DB9, masina de vis in UK

Publicat miercuri, 14.11.2007 13:05 de Robert Gherghe

Aston Martin DB9 a fost votata de soferii britanici masina de vis a anului 2007.

In Marea Britanie se efectueaza anual un sondaj printre soferi, acestia fiind rugati sa aleaga o "masina de vis". Dintre toate modelele extraordinare existente pe piata, britanicii au ales pe primul loc, ca masina de vis, modelul Aston Martin DB9, care a reusit sa depaseasca supercarurile Bugatti Veyron si Ferrari Enzo.

Desi a fost un sondaj realizat printre 3000 de britanici, marci mai mult decat traditionale, cum ar fi Rolls-Royce, nu au reusit sa intre in topul preferintelor la categoria "dream car”.

O alta marca celebra din Marea Britanie, Bentley, abia a ocupat locul 8 la categoria producatori de vis. Si daca tot veni vorba despre producatori, trebuie sa spunem ca si la acest capitol Aston Martin a ocupat primul loc.

Marca britanica de lux a reusit sa urce in topul masinilor de vis si alte doua modele, Vanquish si Vantage. In mod surprinzator, supercaruri cunoscute in Anglia, cum ar fi Pagani sau Koenigsegg, nu au ocupat pozitii inalte in topul modelelor de vis.

Top 10 modele de vis:

1. Aston Martin DB9
2. Bugatti Veyron
3. Aston Martin Vanquish
4. Audi R8
5. Aston Martin Vantage
6. Mercedes McLaren SLR
7. Ferrari Enzo
8. Porsche Carrera GT
9. Ferrari 612 Scaglietti
10. Lamborghini Gallardo

 Top 10 producatori de vis:

1. Aston Martin
2. Ferrari
3. Bugatti
4. Mercedes
5. Lamborghini
6. Audi
7. Porsche
8. Bentley
9. BMW
10. Ford

 

  • Manu, joi, 15.11.2007 13:33
    ...hei

    eu nici nu pot sa concep un asemenea top :))..masina preferata de mine .. adorata :-j habar nu am ce sunt astea..chiar sunt masini sau nave cosmice :))..asa de departe sunt de mine :) toate merita primul loc ! :)

  • mircea, sâmbătă, 16.08.2008 11:57
    ASTON MARTIN

    Este foarte buna . Nu are directia sensibila , care se manevreaza usor si te pune pe ganduri cand vrei sa accelerezi.Este sigura si usoara de condus laviteze mari .Dar ramane foarte incintat .Este mic si scund si plin de energie .