Winkelhock: "A fost fantastic sa fiu pe primul loc la Nurburgring!"

Publicat luni, 23.07.2007 13:30 de Daniel Popescu

La sfarsitrul cursei de la Nurburgring, Markus Winkelhock a dorit sa le multumeasca celor de la Spyker pentru posibilitatea de a pilota in Marele Premiu al Europei.

"In primul rand vreau sa multumesc echipei pentru ca m-a lasat sa conduc in cursa din tara mea. De asemenea, le multumesc pentru hotararea de a schimba cauciucurile inainte de start. Startul cu pneurile de ploaie a fost o decizie fantastica, si de aceea am ajuns sa conduc in cursa"

, a mentionat germanul.

Pilotul echipei Spyker marturiseste ca s-a simtit extraordinar in momentele in care s-a aflat pe primul loc. "Sa conduci o cursa de Formula 1 este ceva fantastic si nimeni nu iti poate lua asta. Sunt foarte fericit. Am condus in cursa de acasa! Din pacate am avut o problema hidraulica si am fost nevoit sa abandonez. Obiectivul meu era sa termin cursa, dar stiu ca nu a fost vina mea ca nu am reusit, asa ca sunt multumit cu ce am realizat", a incheiat pilotul german.

  • Giannig, luni, 23.07.2007 13:52
    ...

    Poate ca va ramane totusi in continuare; duminica au fost lucruri iesite din comun dar in inima anumitor team manageri germani poate s-a miscat ceva.