Williams spera intr-un rezultat bun in Spania

Publicat luni, 21.04.2008 14:35 de Daniel Popescu

Nico Rosberg si Kazuki Nakajima tintesc un rezultat pozitiv in Marele Premiu al Spaniei de la sfarsitul acestei saptamani.

Nico Rosberg este multumit de prestatia masinii Williams in cadrul testelor de la Barcelona din iarna si de saptamana trecuta si este convins ca FW30 va avea performante bune in cursa de duminica.

"Abia astept acest weekend pentru ca stim bine circuitul de la multiplele teste facute acolo in trecut", a declarat Rosberg in cadrul unui preview al team-ului sau.

"Masina a avut performante bune in Catalunya pe parcursul testelor de iarna, asa ca ar trebui sa mearga bine in cursa. Am avut un test promitator saptamana trecuta. Singura dificultate la Barcelona o reprezinta schimbarile frecvente ale conditiilor de pe pista, asa ca trebuie sa ajustam frecvent setarile. Sper sa revenim acasa cu un rezultat pozitiv dupa cursa de la sfarsitul saptamanii".

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, este increzator ca update-urile aerodinamice pregatite pentru sezonul european vor ridica performantele echipei. "Avem cateva update-uri aerodinamice pentru masina la Barcelona pe care le-am testat saptamana trecuta si ar trebui sa ne aduca ceva cresteri de performanta. Personal, imi place circuitul din Catalunya. Am avut rezultate bune acolo cand am concurat in GP2 anul trecut si sper sa fac o treaba buna la debutul meu in Marele Premiu al Spaniei",a spus japonezul.