Williams şi Caterham vor lansa noile monoposturi la primul test de iarnă

Publicat miercuri, 11.01.2012 15:27 de Daniel Popescu

Williams şi Caterham au dezvăluit că vor participa cu noile monoposturi la prima sesiune de teste din această iarnă de la Jerez.

Williams şi Caterham sunt ultimele două echipe care au confirmat în această săptămână planurile pentru lansarea monoposturilor cu care vor concura în acest sezon.

Astfel, ambele echipe au confirmat pentru publicaţia ManipeF1 prin vocea purtătorilor de cuvânt că vor participa la prima sesiune de teste din această iarnă cu noile monoposturi.

Niciuna dintre echipe nu a dezvăluit detalii despre lansare, însă se anticipează că Williams va continua tradiţia din ultimii ani şi va prezenta noul monopost chiar pe circuitul de la Jerez, cu o zi înainte sau chiar în prima zi de teste. În schimb, Caterham ar putea opta pentru un eveniment tradiţional de lansare, mai ales că trebuie să-şi promoveze cât mai bine numele cu care concurează din acest sezon.

Celelalte echipe care au confirmat lansările monoposturilor sunt Sauber, Ferrari şi McLaren, în timp ce Red Bull şi Force India vor fi de asemenea prezenţe la Jerez cu noile arme de atac. Până în prezent, Mercedes AMG este singura echipă care a confirmat că nu va participa la sesiunea de teste de la Jerez cu noul monopost, preferând să aibă încă două săptămâni la dispoziţie pentru finalizarea acestuia.

Via | ManipeF1