Williams nu sunt pregatiti pentru victorie

Publicat joi, 14.02.2008 17:07 de Daniel Popescu

Williams trebuie sa faca multi pasi inainte cu monopostul FW30 pentru a se lupta de la egal la egal Ferrari si McLaren in acest an, in ciuda rezultatelor promitatoare din teste.

Acesta este punctul de vere al directorului tehnic al Williams, Sam Michael, care crede ca echipa nu este inca la nivel pe care si-l doreste.

"Nu suntem suficienti de rapizi pentru a castiga Grand Prix-uri. Suntem inca departe de Ferrari si McLaren si trebuie sa facem multi pasi inainte pentru a concura cu ei. Insa masina reprezinta un pas inainte fata de anul trecut, iar noi am terminat sezonul intr-o forma buna. Ar fi foarte iomportant sa continuam sa mergem in aceasta directie".

In ciuda acestor declaratii, Michael spune ca este dificil sa faca o comparatie cu echipele rivale. "Intotdeauna este dificil sa vezi problemele altora pentru ca acestea nu sunt mereu vizibile din exterior. Nu cred ca BMW au o problema prea mare daca ne uitam la timpii lor de la Valencia. Sunt competitivi, poate nu sunt la nivelul celor de la McLaren si ferrari, dar cu siguranta vor fi in fata celui de-al doilea pluton".