Williams: "FW30 reprezinta un pas inainte"

Publicat luni, 21.01.2008 15:59 de Daniel Popescu

Williams considera ca noua lor masina pentru 2008, FW30, reprezinta un "bun pas inainte" in acest an, dupa ca monopostul si-a facut debutul in aceasta dimineata pe circuitul din Valencia.

Pilotul de teste Nico Hulkenberg testeaza masina astazi, inainte ca pilotii titulari Nico Rosberg si Kazuki Nakajima sa aibe maine primul contact cu FW30.

"Ne-am concentrat pe performanta masinii si pe rafinarea pachetului si a distributiei maselor. Am conceput o masina mai 'ordonata' cu un standard de calitate mai ridicat. FW30 ar trebui sa reprezinte un bun pas inainte cand toate imbunatatirile vor fi aduse pachetului final", a declarat directorul tehnic al echipei, Sam Michael.

Acesta a adaugat ca spera ca stabilitatea echipei tehnice, a regulamentului si a motoarelor au ajutat echipa sa faca un pas inainte. "Cu patru ani de stabilitate in privinta regulamentului, avem o buna baza de plecare pentru a inregistra progrese la dezvoltarea masinii din acest an", a precizat Michael. "Cu fiabilitatea buna pe care am inregistrat-o anul trecut, am fost capabili sa consolidam aceasta calitate si sa ne indreptam partial privire spre obiectivele legate de performanta".

  • ce treaba are, luni, 21.01.2008 19:07
    hamilton

    cu asta ?

  • Travis, luni, 21.01.2008 22:04
    :)

    repet si eu intrebarea... ce cauta poza cu Hamilton la articolul asta? :)))