Williams caută un nou sponsor principal

Publicat miercuri, 04.01.2012 16:34 de Daniel Popescu

Williams speră să înlocuiască AT&T cu un alt sponsor principal şi negociază semnarea unui contract cu o companie de telecomunicaţii.

Williams a confirmat miercuri în mod oficial despărţirea de compania americană de telecomunicaţii AT&T, care a fost sponsorul principal al echipei începând din sezonul 2007.

Contractul s-a încheiat la finalul anului trecut şi nu a mai fost prelungit, unele surse afirmând că motivul este legat de suma relativ mică de bani pe care Williams o primea în schimbul înţelegerii: 7 milioane de dolari anual.

"Am ajuns la încheierea parteneriatului nostru. Contractul a expirat în 31 decembrie printr-o înţelegere de comun acord", a declarat un purtător de cuvânt al echipei Williams pentru agenţia de presă Reuters.

Iniţial s-a vehiculat ca Williams ar putea obţine un contract major de sponsorizare din partea QNB, banca naţională din Qatar, însă o sursă din cadrul echipei susţine că Williams negociază o astfel de înţelegere cu o altă companie implicată în industria telecomunicaţiilor, fără să dezvăluiască însă numele acesteia.

În prezent, cel mai important sponsor al echipei este compania de telecomunicaţii PDVSA din Venezuela, care îl sprijină financiar pe Pastor Maldonado, unul dintre piloţii echipei.

Via | Reuters