Webber: "Relaţia cu Vettel este foarte bună"

Publicat joi, 16.12.2010 17:21 de Daniel Popescu

Mark Webber susţine că se înţelege foarte bine cu Sebastian Vettel, în ciuda numeroaselor conflicte dintre cei doi de pe parcursul sezonului 2010.

Decizia celor de la Red Bull Racing de a nu nominaliza un pilot numărul 1 a condus la numeroase conflicte între Mark Webber şi Sebastian Vettel pe parcursul sezonului. Duelul de pe circuitul de la Istanbul a continuat cu celebra replică "not bad for a number two driver" rostită de australian după victoria obţinută la Silverstone, ca replică la "susţinerea emoţională" de care s-a bucurat germanul.

Totuşi, cei doi echipieri au lămurit toate problemele într-o discuţie privată ce a avut loc la Abu Dhabi, motiv pentru care, atunci când a fost întrebat dacă relaţia tensionată va continua şi în 2011, Webber a replicat:

"Probabil că nu. Cred că este inevitabil atunci când ai doi coechipieri care se împing de la spate unul pe celălalt aşa cum am făcut noi. De asemenea, oamenii trebuie să înţeleagă că se întâmpla odată la 10 sau 15 ani ca doi piloţi ai acelelasi echipe să lupte pentru titlu. Să îi ai în aceeaşi echipă şi sub acelaşi acoperiş este destul de neobişnuit. De asemenea, s-a întâmplat să fie prima oară când Red Bull a trecut prin asta ca echipă, aşa că toţi am avut de învăţat. Au fost dureri, bineînţeles, şi să fim doi indivizi competitivi situaţia a devenit încordată la un moment dat, dar acum relaţia noastră este bună", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat postul de radio BBC.

Via | GPUpdate

  • toreador023, vineri, 17.12.2010 08:52
    RBR

    Totul e bine când se termină cu bine...asta e. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce discutii aprinse avea sa fie daca Alonso lua titlu.

  • vxf, vineri, 17.12.2010 10:31
    Vrajeala

    Amintiti-va cat de reci erau dupa cursa . Vrajeala de mk . La fel ca si stirea de mai sus.